Henk-Jan naar de Top Mont Ventoux voor Stichting ALS

Henk-Jan Zweers
van totaal € 1.000 (73%)
Afgesloten

Samen met ca. 65 collega’s gaan wij op 11 September de Mont Ventoux beklimmen. Naast het feit dat het voor mij een enorme uitdaging zal zijn, gaan wij met Team Heijmans met één doel naar boven… zoveel mogelijk geld bij elkaar fietsen voor Stichting ALS. Het geld dat wij ophalen komt volledig ten goede aan Stichting ALS.
In mijn dorp Gorssel zijn er twee mannen getroffen door deze vreselijke ziekte! Nu ik van dichtbij meemaak hoe slopend deze ziekte is, ben ik blij dat ik mijn steentje kan bijdragen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Stichting ALS.
Met Team Heijmans fiets ik naar de TOP!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.