Organiseert u met uw bedrijf of collega's (eenmalig) een fondsenwervende actie en wilt u dat graag voor Stichting ALS Nederland doen? Dat kan! Of het nu gaat om een inzamelingsactie tijdens een jubileum of een fietstocht naar de Mont Ventoux; ons platform heeft tal van mogelijkheden.

Laat u inspireren door bedrijven die u voorgingen. Wij maken graag een pagina voor u aan die past bij uw ideeën en doelstellingen. Neem contact met ons op via bedrijven@als.nl / 088-6660333

“Er ontstaat een verbinding in die paar dagen, die lang voortduurt. We voelen het nu nog, de bereidheid elkaar te helpen is groter. Zo’n sterke verbinding kan alleen ontstaan door de intensiteit van de uitdaging.”

Marc de Vreede, Directievoorzitter Heijmans B.V. beklom in september 2017 met 60 collega's de Mont Ventoux voor Stichting ALS Nederland. Lees hier het volledige interview.

Marcel van Breugel – Heijmans N.V.:
“We hebben als Heijmans laten zien dat we als bedrijf een andere kant hebben, ons sterk kunnen maken voor een maatschappelijk doel.”

Lees meer
€ 59.128 opgehaald
Laatste donatie 25-05-2018 | 09:05
Anoniem Aan: Remco & Thijs

Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland is in Nederland de belangrijkste financier van wetenschappelijk onderzoek naar ALS. ALS is een dodelijke zenuw- spierziekte. Nederland telt c.a. 1.500 patiënten. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan de gevolgen van de ziekte, maar er komen ook 500 nieuwe diagnoses bij. De gemiddelde levensverwachting is 3 tot 5 jaar na de eerste verschijnselen. Hoop op een toekomst is niet, want er is nog geen effectieve behandeling gevonden.