Bookerzzz

Streefbedrag behaald
van totaal € 5.000 (240%)
Afgesloten

Leef het leven

ALS is een vreselijke ziekte en helaas zijn wij als bedrijf ook met deze ziekte in aanraking gekomen. Daarom wilden we graag iets doen om de Stichting ALS Nederland te steunen in het verder onderzoeken naar genezing van ALS. 

Maar alleen geld ophalen past niet bij onze bedrijfscultuur. We wilden met de gedachte "Leef het leven" graag in actie komen en we hebben daarom in mei 2018 onze deuren geopend om gezamenlijk een gezellig tafelvoetbaltoernooi te houden. Wij spelen het liefst elke dag tafelvoetbal aan het eind van de dag. Dus wij stonden klaar voor een leuke competitie. 

“Full of action zit in ons DNA en toen wij met de ziekte ALS in aanraking kwamen, wisten we het zeker. We wilden niet alleen geld op halen maar we wilden in actie komen. Echt iets doen! Daarom zijn we samen met bedrijven uit de regio de strijd aan gegaan voor stichting ALS Nederland. Want wat is er mooier dan samen actief te zijn voor mensen die dat zelf niet meer of nauwelijks nog kunnen?”

Remco Hofstede, CEO HotelSpecials & BungalowSpecials

Op donderdag 24 mei 2018 heeft het tafelvoetbaltoernooi plaats gevonden. Samen is het ons gelukt om meer dan € 12.000,- op te halen voor de Stichting ALS. Dat is ver boven het oorsponkelijke deal van € 5.000,- en wij zijn onzettend trots op dit resultaat. We willen alle sponsors en deelnemers bedanken voor jullie bijdrage!

Actiepagina Bookerzzz

 

Oukje Bizot

bedrijven@als.nl

0886660340