John met Heijmans naar de top van de Mont Ventoux voor Stichting ALS

John Van der Lit
van totaal € 500 (281%)
Afgesloten

Ik ben John van der Lit en al 30 jaar werkzaam bij Heijmans. Ik zit graag op de fiets en dan nu voor een goed doel, stichting ALS. ALS is een dodelijke zenuw- en spierziekte die iedereen kan treffen. Jaarlijks overlijden er 500 mensen in Nederland aan de gevolgen van deze ziekte. De levensverwachting van patienten met de diagnose ALS is slechts 3-5 jaar en dus wordt het tijd dat er een antwoord komt om deze ziekte in de toekomst te kunnen behandelen of stoppen.

Hiervoor is onderzoek nodig en voor deze onderzoeken is dus ook weer geld nodig.

In de periode 9 - 13 september ga ik met Heijmans collega's met de fiets de Mont Ventoux beklimmen en hierbij willen wij geld inzamelen voor de zo noodzakelijke onderzoeken naar deze ziekte ALS. Het beklimmen van deze "kale berg" in Frankrijk zal voor mij een hele uitdaging zijn en ik zal hier best veel voor moeten afzien maar dat staat in het niet bij wat ALS patienten doorgaans moeten doorstaan.

Daarom vraag ik jullie, steun mij en daarbij het onderzoek naar ALS en laten we met z'n allen deze slopende ziekte op de kaart zetten om hem er daarna weer heel snel van af te gaan vegen.

Steun en doneer.

Alvast hartelijk dank.

John van der Lit