Voor "ALS" naar de TOP!!!

Jeroen Moorman
van totaal € 500 (153%)
Afgesloten

Voor wie het nog niet weet ik ga  11 september as. op een fiets de Mont Ventoux beklimmen.

Als niet fietser voor mij een hele serieuze uitdaging en ik heb wellicht iets te snel ingestemd toen mijn collega's met dit voorstel kwamen. Geen idee waar ik ja tegen gezegd had, maar inmiddels weet ik wat mij te wachten staat. Ik ben echter volop in training gegaan en ik ben vast van plan om de tocht naar de top van deze "kale" berg te volbrengen. Samen met ruim 50 enthousiaste collega's, de één wat meer getraind dan de ander, ga ik dit avontuur aan.

Om al onze energie die we hier in moeten stoppen niet verloren te laten gaan hebben we besloten om deze spontane actie te koppelen aan de Stichting ALS Nederland en ons als doel gesteld om zoveel mogelijk personen over te halen om deze stichting te steunen.

Mijn uitdaging is het bereiken van de top van de Mont Ventoux en ik daag al mijn vrienden, familie, kennissen en relaties uit om mij en mijn collega's extra te stimuleren door, via onderstaande link, een donatie te doen aan de Stichting ALS Nederland.

Elke donatie, groot of klein, helpt ons, maar veel belangrijker helpt de stichting in de strijd tegen deze vreselijke ziekte!

https://heijmans.alsacties.nl/actie/jeroen-moorman

 

P.S.   Wij bekostigen onze reis en uitdaging uiteraard zelf, dus je donatie wordt voor 100% gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.