Help Vincent naar de Top voor Stichting ALS

Vincent van den Berg
Normal 5b5b2f6e5ef00e62c3f9d9f03c8aa736f01aee8c
van totaal € 750 (122%)
Afgesloten

Wat begon als een leuk initiatief om met een kleine groep collega's de Mont Ventoux te gaan beklimmen is gegroeid tot een team van meer dan 50 collega’s die met elkaar deze prestatie willen gaan neerzetten. Wat is een goede brandstof om de top de bereiken van die kale hoge berg? Met die gedachte ontstond de actie: ‘Met Heijmans naar de top voor ALS’.

Op deze wijze willen wij met onze prestatie steun bieden voor de Stichting ALS Nederland. Echter kunnen wij dit niet alleen. Zelf ga ik deze uitdaging op de fiets aan. Spreekt deze uitdaging je ook aan en wil je van de gelegenheid gebruik maken om Stichting ALS Nederland te steunen, doneer dan een kleine bijdrage op mijn actiepagina.

Wij bekostigen onze reis en uitdaging zelf, dus je donatie wordt voor 100% gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Met jouw steun in de rug komen wij steeds dichter bij de top! Hartelijk dank voor je support.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.