Samen naar de top van de Mont Ventoux voor ALS!

Theo Peeters
Normal 535e0d68d903378a176408cf615428daccaa5f5f
van totaal € 250 (126%)
Afgesloten

Welkom op mijn sponsorsite,

Altijd bezig, altijd druk, graag met sport bezig, reizend met de fiets, niet bezig met ziekten tot het moment kwam dat er bij Heijmans een oproep kwam voor mensen die zin hadden om in september de Mont Ventoux te willen beklimmen. Dit trok mij aan als een magneet. Uiteraard met een goed doel, en nadat ik een lezing bijgewoond heb over ALS, een dodelijke zenuw- spierziekte die iedereen kan treffen, is er niet zoveel vanzelfsprekend meer.

Samen met 55 andere collega's van d'n Heijman zullen we sportief deze berg gaan bedwingen. Nu dus met zijn allen in training om die vette bult te beklimmen, te bedwingen en dat zal niet zonder afzien gaan. Mooi vind ik dat, maar mensen met ALS leveren elke dag topsport om te overleven! 

Wij bekostigen de reis en uitdaging zelf, dus iedere bijdrage draagt voor 100% bij aan wetenschappelijk onderzoek naar deze progressieve zenuw-/spierziekte. Indien je dit initiatief wilt steunen, klik dan voor een donatie op onderstaande link.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.