Samen naar de top van de Mont Ventoux voor ALS

René Bont
Normal 84c0eab209a63383c355e22c54d238242a147236
van totaal € 1.000 (75%)
Afgesloten

Welkom op mijn sponsor site!

Samen met 55 Heijmans collega's ga ik de uitdaging aan en beklimmen wij in september de Mont Ventoux. Wij gaan gezamenlijk de top bereiken met één einddoel: zoveel mogelijk steun vergaren voor onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS.

Toen de oproep voorbij kwam om samen met collega's de Mont Ventoux te beklimmen, werd ik enthousiast. Ik was langer op zoek naar een mooie fietsuitdaging gecombineerd met een goed doel. Ik ben een mountainbiker en ga met nog drie andere collega's de berg bedwingen op een mountainbike. Ik vind het een hele leuke en sportieve uitdaging met een bijzonder belangrijk doel!!

Wij bekostigen de reis en uitdaging zelf, dus iedere bijdrage draagt voor 100% bij aan wetenschappelijk onderzoek naar deze progressieve zenuw-/spierziekte. Indien je dit initiatief wilt steunen, klik dan voor een donatie op onderstaande link.

Dank voor je steun, in welke vorm dan ook!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.