Mark naar de top voor ALS!

Mark van Swam
Normal a42896425bc6d38c376d6cd4394a43c8b7826760
van totaal € 500 (100%)
Afgesloten

Met Heijmans naar de top voor ALS!

In september ga ik samen met meer dan 55 collega's de uitdaging aan om de Mont Ventoux beklimmen!! Dit doen we niet alleen voor onszelf maar met deze sportieve uitdaging willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS! Over de oorzaak van ALS is nog maar weinig bekend en er bestaat nog geen geneesmiddel. Voor onderzoek is veel geld nodig en hier willen wij ons steentje aan bij dragen.

Als deze sportieve uitdaging je aanspreekt en je wilt deze kans benutten om Stichting ALS Nederland te steunen, doneer dan een bijdrage op mijn actiepagina!

Wij bekostigen onze reis en uitdaging zelf, dus je donatie wordt voor 100% gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.