Marcel naar de top voor ALS!

Marcel Tappel
van totaal € 400 (188%)
Afgesloten

Met Heijmans naar de top voor ALS!

Een initiatief van 2 collega's om in september met een groepje de Mont Ventoux te beklimmen heeft ertoe geleid dat we met meer dan 55 collega's deze uitdaging aangaan :-)

Maar we gaan niet alleen met elkaar deze uitdaging aan, we doen dit voor een goed doel namelijk zoveel mogelijk geld ophalen voor ALS! Deze ziekte treft jaarlijks 500 mensen en er overlijden er helaas ook nog steeds 500 aan. Over de oorzaak van ALS is nog maar weinig bekend en er bestaat nog geen geneesmiddel. Voor dit onderzoek is veel geld nodig en hier willen wij ons steentje aan bij dragen.

Als deze sportieve uitdaging je aanspreekt en je wilt deze kans benutten om Stichting ALS Nederland te steunen, doneer dan een bijdrage op mijn actiepagina!

Wij bekostigen onze reis en uitdaging zelf, dus je donatie wordt voor 100% gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.