Samen de Mont Ventoux trotseren voor ALS!!

Elke Appelhof
Normal 1412ee858dc1defdec5ee5334989f28fb65fdc40
van totaal € 1.000 (133%)
Afgesloten

Welkom op mijn site!

Samen met 55 collega's ga ik de uitdaging aan en beklimmen wij in september de Mont Ventoux. Wij gaan gezamenlijk de top bereiken met één einddoel: zoveel mogelijk steun vergaren voor onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS.

Toen de oproep voorbij kwam om samen met collega's de Mont Ventoux te beklimmen, was mijn nieuwe sport in één minuut geboren. Ik heb direct een reply gestuurd en mezelf aangemeld, een racefiets gekocht en de voorbereidingen zijn inmiddels gestart! Een mooie sportieve uitdaging met een bijzonder belangrijk doel!!

Wij bekostigen de reis en uitdaging zelf, dus iedere bijdrage draagt voor 100% bij aan wetenschappelijk onderzoek naar deze progressieve zenuw-/spierziekte. Indien je dit initiatief wilt steunen, klik dan voor een donatie op onderstaande link.

Dank voor je steun, in welke vorm dan ook!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.